Tagg Yodobashi Kamera

Bayonetta exponeras på sedvanligt manér

bayonetta_expo1

Med bara ca sex veckor kvar innan Bayonetta hittar ut på den japanska marknaden börjar marknadsföringen ta fart på allvar. Trailers och posters blandat med diverse reklam finns lite överallt numera. Bilden ovan hittas på Yodobashi Kamera i Umeda och är en ställning på två ungefärliga meter med inbyggd skärm som rullar extremt väl valda sekvenser från spelet. Skrev, rumpa och bröst? Självklart. Vi är i Japan nu.

Här nedan finner vi ett exempel på Sofmaps oundvikliga in your face-reklam där varje poster visar bayonetta själv ur olika, men lika väl valda vinklar som tidigare. Den 29 oktober får vi reda på om det gett resultat.

bayonetta_expo2

Det verkar onekligen som att Team Ninja och deras Ninja-brudar fått lite mer konkurrens det senaste. Och kommer någon ens ihåg Dante längre?

Därför är PS3 Slim nära förestående

PS3slim_miniRyktena har varit många, och spekulationerna likaså. Jag tänkte plocka ut tre huvudpunkter om varför jag tror att PS3 Slim faktiskt är en realitet inom kort. Tillåt mig bortse från alla bilder vi sedan tidigare fått ta del av som visar just en sådan maskin under produktion, de får väl ses som kronan på verket, helt enkelt.

Till att börja med har vi nåtts av uppgifter som säger att Sony under tredje kvartalet i år kommer att i runda slängar fördubbla produktionen av antalet enheter i jämförelse med föregående kvartal. Det är taiwanesiska DigiTimes som rapporterar om en markant ökning av beställda PS3-komponenter som innebär att Sony nu kan tillverka upp till en miljon konsoler under den bestämda tiden.

Visst, detta faller kanske väl in med kommande högtider och liknande då det alltid säljs mer av allt, och man vill alltid hålla lagret välfyllt. Men vi har ytterligare två punkter som ihop med detta talar för en slimmad variant av maskinen. Läs mer

Äntligen, Gears 2 till Japan

Jag hade på något sätt lyckats missa nyheten om att det faktiskt fanns planer för lansera Gears of War 2 på den japanska marknaden. Men så idag när jag var inne på en skoshoppingrunda i stan ramlade jag som vanligt förbi de större spelbutikerna och såg detta på Yodobashi Kameras spelavdelning.

gow2japan1

Två dagar efter releasen av Dark Corners den 28 juli. För fan, hoppas nu bara innerligt att Microsoft öppnar upp allt nedladdningsbart material för oss i Japan också, så att jag äntligen, ÄNTLIGEN, kan få ner alla nya kartor samt det kommande extrakapitlet för kampanjen. Kan… inte… vänta… måste… ha… nu… annars… kommer… något… att#”/(#&@$”¤!!

Copyright © Carmine Lives
- om Japan, spel och kanske lite mer

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress