Tagg PSP Go

Pixelmani

Jag vet inte riktigt vad som tagit åt mig, men den senaste tiden har jag fått ett obeskrivligt sug efter enklare spel i klassiskt snitt. Jag pratar främst om små pixeldrypande historier som No Heroes Allowed, Cladun: This in an RPG och Half-minute Hero, alla till PSP.

Detta medför ju vissa problem. Okej för att det förstnämnda är ganska billigt redan från början, och att Half-minute Hero reas ut för 90-lappen just nu, men sammanlagt handlar det ändå om sisådär 400 kronor för dessa enklare skapelser. Låter inte så mycket för tre trevliga spel? Njae, kanske inte, men jag är van med att få helt okej kvalitet för under 50-lappen på iPhone, och detta är spel jag med lätthet hade kunnat se till Apples bärbara för inte så himla mycket mer pengar än så.

Men än värre är att jag av någon outgrundlig anledning fått för mig att jag borde spela dessa spel på en PSP go, en maskin jag varken har eller är särskilt förtjust i. De gånger jag provspelat en sådan har mina händer klagat lite grann, och knapparna håller inte alls samma standard som på min vanliga PSP-2000. Så vad gör jag? Betalar några hundralappar för ett extra minneskort eller lägger på ytterligare några lappar och bjuder hem en go från någon lämplig auktionssida?

Jag vet inte, har ingen aning faktiskt. Och det är det värsta av allt. Min satans oförmåga att ta beslut. Suck! :(

Copyright © Carmine Lives
- om Japan, spel och kanske lite mer

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress